Δήλωση απορρήτου

"Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα της "Τεντατέττο ΕΠΕ". Παρέχουμε αυτή την υπηρεσία σε εσάς, υπό τους ακόλουθους όρους. Με την πλοήγησή σας στον ιστότοπο μας, αποδέχεστε αυτούς τους όρους".

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να μας δώσετε δύο τύπους πληροφοριών: τις προσωπικές πληροφορίες σας, που εσκεμμένα επιλέγετε να αποκαλύψετε και συλλέγονται σε ατομική βάση και web χρήση πληροφοριών μέσω της ιστοσελίδας μας, οι οποίες συλλέγονται σε συγκεντρωτικές βάσεις, όπως εσείς και άλλοι όταν περιηγηθείτε μέσα σε αυτήν.

Οι προσωπικές πληροφορίες που έχετε επιλέξει να παρέχετε σε εμάς

Οποιαδήποτε πληροφορία που θα επιλέξετε να μας παρέχετε μέσω της online φόρμας ή μέσω e-mail, fax, ή τηλέφωνου είναι αυστηρά εμπιστευτικές. Ωστόσο, αν επιλέξετε να αντιστοιχούν περαιτέρω μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενδέχεται να διατηρήσουμε το περιεχόμενο των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, μαζί με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τις απαντήσεις μας. Η εταιρεία μας "Τεντατέττο ΕΠΕ" δεν μοιράζεται, να πωλεί ή να αποκαλύπτει οποιαδήποτε πληροφορία σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ή τρίτο πρόσωπο, ή αδελφή εταιρεία όσον αφορά την επικοινωνία μαζί σας.

Εάν επιλέξετε να μας παρέχετε προσωπικές πληροφορίες - μέσω e-mail ή συμπληρώνοντας μια φόρμα και την υποβολή μέσω της ιστοσελίδας μας - χρησιμοποιούμε μόνο το μέρος των πληροφοριών που απαιτούνται για να απαντήσει μήνυμά σας και παρέχει παρακολούθηση. Τα ηλεκτρονικά μηνύματα που καλύπτονται από τα ίδια μέτρα εμπιστευτικότητας ως συμβατικό ταχυδρομείο. Δεν θα χρησιμοποιηθούν μόνο για το σκοπό για τον οποίο έχουν παρασχεθεί και δεν θα προστεθεί σε μια λίστα. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από την επικοινωνία μεταξύ των νόμιμων και διακεκομμένα σας.

Web πληροφορίες χρήσης του ιστοχώρου

Η εταιρεία μας "Τεντατέττο ΕΠΕ" έχει δεσμευτεί για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας και δεν αποκτά προσωπικές πληροφορίες από εσάς. Οι πληροφορίες που διαβιβάζονται αυτόματα μεταξύ των υπολογιστών δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας προσωπικά. Συλλέγονται μόνο λόγω των τεχνολογικών απαιτήσεων της πλοήγησης στο Internet και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για στατιστικούς σκοπούς και για να βελτιώνουν τη λειτουργικότητα του site ή να γίνει πιο «φιλική» η ιστοσελίδα μας προς το χρήστη.

Η ασφάλεια των πληροφοριών

Αξιοποιούμε τρόπους κρυπτογράφησης / λογισμικό ασφαλείας για τη διασφάλιση του απορρήτου των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη και τυχαία απώλεια, αλλοίωση ή καταστροφή.

Πρόσβαση των εργαζομένων, την κατάρτιση και τις προσδοκίες

Σε γενικές γραμμές, οι επιχειρηματικές πρακτικές μας περιορίζουν την πρόσβαση των εργαζομένων σε εμπιστευτικές πληροφορίες, και περιορίζουν τη χρήση και αποκάλυψη των πληροφοριών αυτών σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, τις διαδικασίες και συναλλαγές.

Σύνδεσμοι προς και από την ιστοσελίδα μας

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές που χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους που συνδέονται με ή από την ιστοσελίδα μας, ούτε το περιεχόμενο ή τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν.

Να θυμάστε ότι όταν χρησιμοποιείτε μια σύνδεση για την μετάβαση από την ιστοσελίδα μας σε άλλη ιστοσελίδα, η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν είναι πλέον σε ισχύ. Περιήγηση και αλληλεπίδραση σας με οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων των δικτυακών τόπων που έχουν σύνδεσμο στην ιστοσελίδα μας, υπόκειται σε δικούς της κανόνες και πολιτικές που δικτυακού τόπου. Παρακαλούμε διαβάστε πάνω από αυτούς τους κανόνες και τις πολιτικές πριν συνεχίσετε.

Η συγκατάθεσή σας

Με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών, όπως περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Εάν αλλάξουμε τις πολιτικές και τις διαδικασίες της ιδιωτικής ζωής μας, εμείς θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές στην ιστοσελίδα μας για να έχετε επίγνωση των πληροφοριών που συλλέγουμε, πως τις χρησιμοποιούμε και κάτω από ποιες συνθήκες μπορούμε να τις αποκαλύψουμε.

Αν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία σχετικά με το απόρρητο σας στην ιστοσελίδα της "Τεντατέττο ΕΠΕ", παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με μια λεπτομερή περιγραφή και εμείς θα λειτουργήσουμε γρήγορα, σε μια προσπάθεια επίλυσης.