Σταθμοί στο χρόνο

Με παραπάνω από 40 χρόνια ενασχολησής μας στον τεχνικό και κατασκευαστικό τομέα, καταφέραμε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου ανταπόκριση στις ανάγκες και επιθυμίες του πελάτη.

Σταθμοί στο χρόνο 

1968 - Ίδρυση της εταιρείας Αλουμινιοδομική, με ειδίκευση στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών.

1975 - Η Αλουμινιοδομική επεκτείνει το εύρος εφαρμογών της και ασχοληθήκαμε με ποικίλες εφαρμογές αλουμινίου και  με την διακόσμηση - διαμόρφωση χώρων σε κρουαζιερόπλοια και πλοία γραμμής, με εφαρμογές ανοξείδωτων μορφών.

1979 -  Προστέθηκε στα αντικείμενα μας η κατασκευή ειδικών μηχανημάτων εξελιγμένης επεξεργασίας αλουμινίων για κουφώματα και πυραμοειδείς κατασκευές για αίθρια.

1980 -  Δημιουργία της επωνυμίας ThermoFloat - επέκταση των δραστηριοτήτων της Αλουμινιοδομικής. Πρώτοι χρησιμοποιήσαμε τριπλά κρύσταλλα (υαλοπίνακες) για θερμομόνωση μεγάλων διαστάσεων κουφωμάτων, προϊόν εισαγωγής.

1985 - Ίδρυση της εταιρείας Aludom και συνεργασία με την πρωτοπόρο Γαλλική εταιρεία αλουμινίων, Technal, κατασκευάζοντας πρότυπα κουφώματα αλουμινίου και αίθρια. Την ίδια χρονιά εφαρμόσαμε για πρώτη φορά τα πλαστικά (PVC) κουφώματα και μέχρι σήμερα έχουμε κάνει αρκετές κατασκευές στην Βόρεια και Νησιωτική Ελλάδα.

1987 -  Έναρξη της συνεργασίας μας με την αμερικάνικη εταιρεία Sun/Fun (Solarstructures). Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα στέγασης μεγάλων αίθριων χώρων (σταθερά στέγαστρα / συρόμενες οροφές), καλύψεις για ιδιωτικές πισίνες και αθλητικές εγκαταστάσεις.

2007 -  Ίδρυση της εταιρείας μας Tendatetto ΕΠΕ.

Από το 1989 προχωρήσαμε, από τους πρώτους στις καλύψεις χώρων αναψυχής και εστίασης με μεταλλικές κατασκευές ανοιγοκλειόμενων οροφών και πλευρικών πτυσσόμενων κρυστάλλινων καλύψεων

Κλείσαμε  την τεσσαρακονταετία μας με εξέλιξη των ανοιγοκλειομένων οροφών

Εφαρμόσαμε συστήματα κάλυψης και σκίασης με ποικιλία υλικών, όπως : πολυκαρβονικά, κρύσταλλα, πολυεστερικές μεμβράνες, ειδικά πτυσσόμενα μονωτικά πάνελ γαλβανιζέ ή αλουμινίου, απλά η θερμομονωτικά και τηλεχειριζόμενα. Επίσης εφαρμόσαμε συστήματα κάλυψης βεραντών με ξύλινες, μεταλλικές ή πέργκολες αλουμινίου. 

Η εταιρεία μας μπήκε στην πέμπτη δεκαετία της με μεγάλη ευρύτητα ειδικών κατασκευών και εφαρμογών με την χρήση ποικίλων νεώτερων υλικών δόμησης. Συνδυάζουμε ταχύτητα, αντοχή και μόνωση με οικολογική συμπεριφορά.

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΔΟΜΙΚΗ - 1968

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΔΟΜΙΚΗ - 1975

THERMOFLOAT - 1980

ALUDOM - 1985