Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΕΝΤΑΤΕΤΤΟ ΕΠΕ αρχικά λειτούργησε ως μονοπρόσωπη και τώρα λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση. Πέρασε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Κουτσουλίνη από τον Ιανουάριο του 2007. Το Μάϊο 2015  δημιουργήθηκε η ΑΚΤΙΟΝ ΕΠΕ (www.aktion.com.gr) ώστε να διαχωρήσουμε τα αντικείμενα ανακαινήσεων και μεταλλικών κτιρίων.

Ως οικογενειακή επιχείρηση απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό μηχανικών και κατασκευαστών με στόχο την τέλεια ποιότητα.

Ο Κουτσουλίνης Δημήτριος, ως Διευθύνων Σύμβουλος, διαθέτει 45 χρόνια εμπειρίας στο συγκεκριμένο τομέα της αγοράς και αυτό αποτελεί βασικό πλεονέκτημα και ένα σημαντικό εργαλείο για τη σωστή λειτουργία της εταιρείας. Είναι κάτοχος πτυχίου της σχολής Μηχανικών Αεροσκαφών και Ανωτέρας Σχολή Ηλεκτρονικών. Μέσα από την πολύχρονη παρουσία του στον κατασκευαστικό χώρο έχει φέρει σε πέρας μεγάλα και ιδιαίτερα απαιτητικά έργα. Η πρακτική σκέψη που τον διακρίνει σε συνδυασμό με τη δημιουργική φαντασία και την τεχνική κατάρτιση ξεπερνούν κάθε δυσκολία πραγματοποίησης της όποιας κατασκευής. Έχοντας υπάρξει ελεύθερος επαγγελματίας για όλα τα χρόνια και με το πλεονέκτημα της προσωπικής & άμεσης επαφής με τους πελάτες και συνεργασίας με τεχνικές εταιρείες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς και διακοσμητές είναι σε θέση να γνωρίζει τις ανάγκες της αγοράς.

Ο Κουτσουλίνης Γεώργιος, διαθέτει 15 χρόνια εμπειρίας στο συγκεκριμένο τομέα της αγοράς και έχοντας περάσει από όλες τις θέσεις της εταιρείας κατανοεί πλήρως τις ανάγκες κάθε πελάτη και του χώρου που αντιπροσωπεύει. Αυτό αποτελεί βασικό πλεονέκτημα και ένα σημαντικό εργαλείο για τη σωστή λειτουργία της εταιρείας. Έχει αναλάβει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή, με ειδίκευση στα θέματα κατασκευών & εξοικονόμησης ενέργειας. Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην ενέργεια από το Πανεπιστήμιο του Heriot-Watt στο Εδιμβούργο (MSc in Energy). Έχει ειδίκευση στην ενσωματωμένη ενέργεια των υλικών (Embodied Energy in building materials) που χρησιμοποιούνται στις σύγχρονες κατασκευές.

Ισολογισμός 2015