Όροι χρήσης

"Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας. Διατηρούμε αυτή την ιστοσελίδα ως υπηρεσία προς τους πελάτες μας. Με τη χρήση του site μας, συμφωνείτε να συμμορφωθείτε και να δεσμεύεστε από τους παρακάτω όρους χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους. Αν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, δεν θα πρέπει να εξετάσετε τις πληροφορίες ή να αποκτήσετε τα εμπορεύματα ή προϊόντα που προέρχονται από αυτό το site".

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας tendatetto.com αποτελούν ιδιοκτησία της ΤENDATETTO LTD, Λεωφόρος Βάρης 81, Βάρη 16672, Αθήνα, Ελλάδα και διατίθενται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Προστατεύεται από το νόμο με την κατοχύρωση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Copyright

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της ηλεκτρονικής διεύθυνσης tendatetto.com με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, σε οποιοδήποτε μέσο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της TENDATETTO LTD. Τα στοιχεία της ιστοσελίδας αυτής προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού ή άλλων νόμων, και απαγορεύεται να αντιγραφούν ή να απομιμηθούν εξ' ολοκλήρου ή εν μέρει. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή η αναμετάδοση οποιουδήποτε λογότυπου, εμπορικού σήματος, ήχου ή εικόνας της ιστοσελίδας tendatetto.com, εκτός αν η ίδια η επιχείρηση, η οποία έχει τα δικαιώματα, το επιτρέψει.

Ευθύνες & όροι χρήσης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας tendatetto.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Επιτρέπεται η αντιγραφή ή η εκτύπωση στοιχείων μόνο για το σκοπό της μελέτης και ανάλυσής τους αποκλειστικά από τον επισκέπτη του δικτυακού χώρου, υπό την προϋπόθεση ότι τα στοιχεία αυτά δε θα μεταβληθούν, αλλοιωθούν ή χρησιμοποιηθούν παραπλανητικά από τον επισκέπτη του δικτυακού χώρου.

Η TENDATETTO LTD δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο δικτυακών τόπων τρίτων.

Η TENDATETTO LTD έχει καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε τα στοιχεία που περιέχονται στο tendatetto.com και αφορούν την ίδια να είναι ακριβή κατά το χρόνο της δημοσίευσής τους σε αυτό.

Η TENDATETTO LTD δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του δικτυακού τόπου ή / και των στοιχείων που περιέχονται σε αυτόν.

Η επίσκεψη στην ιστοσελίδα tendatetto.com αποτελεί για τους επισκέπτες ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων.

Δήλωση Απορρήτου

Η χρήση των υπηρεσιών του ιστότοπου μας συνεπάγεται και από αυτήν τεκμαίρεται η πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος.